Restaurant

Restauranten åbner Sct. Hans aften d. 23. juni kl. 18 og har herefter åben hver dag indtil søndag i uge 32

Restaurant Molevitten – Bordbestilling på 86 31 91 32

Restauranten er åben til ny sæson, hver aften kl. 18-22 (køkken lukker kl. 21)

Uge 24/25 opstart:
Forretter
* Jomfruhummer Bisque, m. stegt hummerhale
* Carpaccio, hjemmemodnet kalv, m. oliven og brød

Hovedretter
* Mørt Oksefilet, m. gulerodspuré og nye Samsøkartofler
* Dagens Fisk, spørg tjeneren

Desserter
* Gateau Marcel, hjemmebag m. chokomousse, bær og mangois
* Æbledessert, m. Calvados-syltede æbler, kanelcrumble og vanilieis

 

Molevittens kokke bestræber sig på at arbejde nænsomt og respektfuldt med altid friske råvarer. Vi benytter lokale, danske varer og tilbereder alt helt fra bunden. 

Vores bøffer er af bedste kvalitet, saftigt og helmodnet oksekød.

De lokale fiskere lander dagligt jomfruhummere og friskfangede fisk, som vi serverer samme aften i restauranten.

Hver formiddag får vi leveret nyopgravede Anholtkartofler.

Anholt Røgeri sørger for friskrøgede fisk og rejer til både restauranten og Dellen.

Vores vinkort præsenterer udsøgte vine og er sammensat i samarbejde med Østjysk Vinimport.

I restauranten sørger vores  italienske espressomaskine for, at vi kan tilbyde bl.a. Latte, Espresso og Cappuccino.