Provianten

Provianten – Mini Marked er åben igen hver dag fra den 25. maj 2017: 
Kl. 8-12 & 14:30-18 – Højsæson uge 27-31: kl. 7:30-20

Provianten Minimarked

I Proviantens Minimarked som er et lille supermarked på havnen bager vi fra morgenstunden hver dag brød fra eget bake off bageri.

Vi bager selvfølgelig løbende dagen igennem – bl.a. de populære, rustikdurum flutes, som dels er gode til morgenmad, men også er særdeles velegnede som tilbehør til jomfruhummere og til en grillaften.

Vi har altid frisklavet kaffe på kanden for kun 10 kr. for en lille kop. Og du kan få friskbagte croissanter og duftende morgenbrød, som gerne må spises på Molevittens terrasse, mens du nyder morgenstemningen på havnen, når fiskerne kommer ind – en skøn morgenstemning, alle bør prøve.

Udenfor højsæsonen har vi indrettet et lille cafe hjørne i butikken.

Vi har et stort udvalg af kvalitetsvine og flere forskellige “bobler”, som er udvalgt i samarbejde med vores vinkonsulent hos vores leverandør.

Der er kolde øl, vand og vin i vores køleskabe samt Frisko is, som kan nydes sammen med den gode udsigt foran forretningen. Vi fører også de populære is fra Ben & Jerry. Skal du bruge isterninger er det også en mulighed at få.

Frisk frugt og grønt finder du altid i butikken, og i højsæsonen får vi hver dag leveret morgenplukkede jordbær og ærter fra Schmidts Gartneri på Djursland. Fra Jons kartoffelmark får vi hver formiddag nyopgravede Anholtkartofler.

I højsæsonen har vi et stort udvalg af ferske kødvarer – lige til at smide på grillen. Vi har altid flere forskellige færdigretter, kylling, koteletter, hakket oksekød og laksestykker i fryseren.

Provianten har et stort udvalg af sommerlegetøj til stranden, vi har også LEGO nyheder og kortspil yatzy m.v. til en regnvejrsdag og vil du ud at fiske har vi fiskegrej, og krabbestang/spand/net i flere varianter til når børnene skal fange krabber i havnen.

Mangler du kontanter, kan du i Provianten altid “hæve over beløbet” – Det er selvfølgelig helt gratis på Dankort men koster 30,- kr for udenlandske kort, uanset beløb – Samme beløb som hvis man hæver i en kontantautomat.

Tekstil med Anholtmotiver

Vi har et samarbejde med grafikerne Lisbeth Fink og Jens Jørgen Kjeldsen, som hvert år
nydesigner T-shirts, kasketter & muleposer med et spændende Anholtmotiv.

Kasketter: 95,-
T-shirts: 160,-
T-shirts Barn: 140,-

Muleposer: 60,-

Grafiker Jørgen Thomsen

I Provianten kan du købe
flotte plakater af Grafiker Jørgen Thomsen, der i et samarbejde
med Farvandsvæsenet har foreviget 12 danske fyr – dels på en
samlet plakat og dels på individuelle plakater med de respektive fyr – herunder selvfølgelig også Anholt Fyr.
12 Danske Fyr og Anholt Fyr
Pris pr. plakat: 295,- inkl. moms

Anholt Fyr