Musik

Molevittens Musikprogram 2017:

Tirsdag d. 4. juli – lørdag d. 8. juli i uge 27

Trio De Luxe (S)

Mandag d. 10. juli og tirsdag d. 11. juli i uge 28

H.P. Lange – Blues ‘N’ Food – Mad og musik fra Sydstaterne

Onsdag d. 12. juli og torsdag d. 13.juli

“Old Stars” – Big Hits

Fredag d. 14. juli og lørdag d. 15. juli

Tom Donovan (IRL) + Lørdag DJ Lucas Dunz’

Mandag d. 17. juli – onsdag d. 19. juli i uge 29

“Natteministeriet” + DJ Lucas Dunz’

Torsdag d. 20. juli og fredag d. 21. juli i uge 29

“Shades Of Blue” med James Loveless og Uffe Steen  + DJ Lucas Dunz’

Lørdag d. 22. juli – mandag d. 24. juli i uge 29/30

“Soul Glo” med solist + DJ LUCAS Dunz’ / DJóna

Tirsdag d. 25. juli og onsdag d. 26. juli i uge 30

“Fars Rum” m. DJ

Torsdag d. 27. juli og fredag d. 28. juli i uge 30

Reggae on the Island // Anholt Special Edition

“Slo Down” & “One Love Marley Band” + DJona

Lørdag d. 29. juli og søndag d. 30. juli i uge 30

“Don’t Stop” (søndag DJ & fødselsdagsfest)

 

De fleste dage musik på terrassen ved færgetid

 

 

Se musik programmet fra 2016 her:

Hverdagens Helte – 1. & 2. juli

Spiller ved Dellen om eftermiddagen og i restauranten om aftenen. Spiller dansksproget popmusik med vægt på vokalharmonier og grædende guitarsoloer. Tekstuniverset omhandler almindelige B-joes trivialiteter og prøvelser i hverdagen, alt fra parkeringsbøder til trekantsmøder. Det er verden set fra stilladsets top og fra brolæggerens skammel.

Hverdagens Helte spiller en blanding af vores egne numre samt kendte kopinumre.

Timi Allistone: lead guitar og vokal
Hans Rørbech: rytm. guitar og vokal
Laurits Brinkmann: Bass guitar / keyboard og kor

Fri entre

Helge & Rebold – Den Saftige Duo -4., 5., 6. & 7. juli

Et glædeligt gensyn med Helge & Rebold, som er to profesionelle musikere, der har levet hele livet af at spille og underholde.

Gå ikke glip af at opleve dem. De spiller lige det, du ønsker, og skaber altid en humørfuldt og dejlig stemning. De spiller ved Dellen om eftermiddagen og igen på terassen eller i restauranten, når det er blevet tid til desserten om aftenen.

Fri entre.

Roadhouse Bluesband – 8. & 9. juli

Den står på en intens blanding af klassisk blues, soul, R&B og blues-rock, når Roadhouse Blues Band for andet år i træk spiller på Molevitten.  Bandet er inspireret og spiller musik af mange forskellige kunstnere – fra Robert Johnson og Muddy Waters over Wilson Pickett og Marvin Gaye til Doors, Hendrix, Cream og Clapton. Repertoiret er en skøn blanding af swingende dansenumre og mere stilfærdige blues ballader.

Roadhouse Blues Band er:
Guitar & vokal: Kristian Mikael Frederiksen
Piano og orgel : John Flyvbjerg
Bas: Philip Scherrer
Trommer: Jan Christian Larsen

Fri entre.

Soul Glo – 11. & 13. juli

En Soulfull jam-aften i selskab med nogle af Danmarks bedste musikere. Stilen er: Soul/Pop/RnB/NuSoul/Hip Hop/Dance. Der vil blive spillet numre af bla: Curtis mayfield, Al Green, Estelle, Kanye West, Rugsted/Kreutzfeldt, Al Jarreau, Maceo Parker, Prince, Pharell, Justin, Stevie Wonder… osv 🙂

Udgangspunktet for musikken er originalerne, men det er sjældent sådan, det ender. Man ved aldrig, hvor aftenen bærer os hen. “Soul Glo” bestående af nogle af de bedste musikere i Dk de har bl.a. spillet med Temptations(US), Dawn Joseph,(Uk) Samuel Ljungbladt (S), Eliel Lazo ( C ) Clemens, Christopher, Erann Drori, Esben Just, Søren Sko, Thomas Buttenschøn, Rasmus Seebach, Ida Coor, Peter Ag, Nabiha og mange andre.

Mark Chemnitz/ Keys/Vocal
Henrik Møller / Bas/Vocal
Eddi Jarl Drums/Vocal
Søren Heller Guitar/Vocal

Fri entre.

Anholt Musik Kopibandet

Kopibandet.dk – 15. & 16. juli

Kopibandet.DK er 4 musikglade sjæle, som elsker at spille musik og give den gas på scenen. Bandet mødtes tilbage i 2010 med drømmen om at lave et band, hvor der skulle spilles hits, hits og masser af hits. Nu 6 år efter er opskriften stadig den samme, der skal spilles hits, der får benene til at danse.

Fri entre.

Natteministeriet – 18. & 20. juli

Medlemmer: Udenrigsminister: Kristoffer Juul,  Børne- og undervisningsminister: Job Moll,  Statsminister: Jeppe Würtz,  Føde- og fissevareminister: Jonas Danefeld, Sundhedsminister: Emil Lyngdorf

Genre: Rock´n Roll, pop, cover

Natteministeriet spiller op til fest og dans. Med en ordentlig bunke hits i baghånden er der garanteret god stemning og underholdning i topklasse.

Natteministeriet er et partyorkester med vægt på ’party.

Hovedingredienserne er højt humør, grin og smil samt et bagkatalog af hits fra både før og efter murens fald. Med stilsikker fremtræden giver de 5 velspillende unge mænd publikum alt, hvad den kan trække. Der kan danses, der kan grines, og der kan skråles med på hits som ”Sleeping My Day Away,” ”Kom Tilbage Nu,” ”Footloose” og endda også Backstreet Boys’ kanonhit ”Larger Than Life,” hvis du er til den slags.

Jonas Danefeld er manden bag tønderne, som overlegent og knivskarpt sætter tempoet og dropper beatet. Bag bassen får Job Moll det hele til at svinge, og de to guitarister Jeppe Würtz og Emil Lyngdorf fører dig legende gennem alle de genkendelige melodier, som du med garanti kender. Helt i front kan forsanger Kristoffer Juul få hjerter til at smelte – både kvindelige og mandlige.

Fri Entre

.
.

.

.

Standup & Hip Hop – 21. & 22. juli

Alive Comedy på Anholt

Tre utroligt sjove og meget forskellige jyske komikere har slået pjalterne sammen og er klar med et comedy show, der med garanti vil få publikum til at grine!

Victor Lander er charmerende og humørsmittende og har været i operaen (Zulu Comedy Galla) som det nye håb i 2014.

Jonas Kjærsgaard var det ligeledes i 2015. Jonas’ stærke side er one-liners og syrede betragtninger af livet.

Jes Busk har bevæget sig rundt i den danske musikbranche siden 1977. Han begyndte sin komikerkarriere som 53-årig efter  opfordring fra en gammel chef og kollega – Steffen Brandt fra orkestret TV2. Jes Busk giver publikum en følelse af, at livet rummer masser af humor – også efter de 50. Det bliver helt sikkert sjovt, når de 3 Aarhuskomikere indtager scenen.

—————————–

BARS Crew
er en aarhusiansk hiphopgruppe, dannet i 2015, bestående af 3 medlemmer. HUSKOGLÅS (Rapper), Kjems (Rapper) og Falk (Rapper og Producer).

Gruppen udsendte deres debut-EP i starten af 2016 og har derudover udgivet 6 numre. EP’en, som har navnet ‘Barndommens Allé’, består af 5 numre, som omhandler de tre medlemmers rejse ind i voksenlivet.

De 3 unge drenge arbejder dedikeret og fokuseret på at skabe musik med henblik på deres egne følelser, iagttagelser, tanker og liv og leverer dermed inderlige tekster, som kommer lige fra hjertet, bakket op af skarpe flows og indlevelse.

Musikken bygger på jazz og soul samples, støvede hiphop trommer og 90’er stil, inspireret af bl.a. DJ Premier og J Dilla.

 

Fri entre.

Mek Pek Rok’n Roll Trio – 23. Juli

Det legendariske rock’n roll trio er musikalsk og showmæssigt i topform, så der kommer ikke til at mangle hverken energi, humor, blæs eller guitarsoloer.

Mek Pek vil finde sange frem fra hele sin 30-årige karriere, ligesom de dansevenlige rock’n’roll og disco klassikere fra 50’erne og 70’erne blandes ind i sættene.

Mek Pek Åh Abe show – 24. juli kl. 14

Efter at have fået mange opfordringer er det lykkedes at få Mek Pek til igen at lave sit Åh Abe Show på Molevitten.

Han glæder sig også til at se jer igen.

Baktus All Stars – 24. juli

Baktus All Stars var oprindelig husorkester på Sports Caféen “Baktus Diner” i Århus, stedet hvor alle topspillerne fra Århus Håndbold kom og havde det sjovt. Nu er orkestret altid turnerende til alle slags festlige arrangementer. Der er dømt god musik, alle kan synge, nynne og danse med til. Musikken og stilarterne, er fra alle årtier og leveres af professionelle musikkere. En aften i musikkens tegn.

Fars Rum – 25. & 26. juli

Fars Rum så første gang dagens lys i 3520 Farum, nærmere bestemt Farum Midtpunkt (Rustenborg), der højst sandsynligt ligger på top 3 over verdens mest stille og rolige ghettoer! I 2011 flyttede Fars Rum til NørrebronX, hvor vi holder til den dag i dag! Tjuel spiller guitar, rapper og laver beats, PastorPaa spiller saxofon og tværfløjte. Ikkel (Deleuran) spiller bas, kontrabas og sidst men ikke mindst luftbas. DC (Phænomenet) er rapper, sanger og poet (kan også spille luftbas. ikke luftguitar.. ENDNU!)

I Fars Rum laver vi lige, hvad der passer os, for det er lettest at være liiglad, og vi er altid klar på at jamme og komme ud at spille, og vi glæder os vildt til at lave en fest på Molevitten.

Fri entre.

JohnMogensenLive.dk – 27. & 28. juli

Fut i Fejemøjet på Molevitten

“Er du til fest, fællessang og dans? Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere? Så er JOHNMOGENSENLIVE.DK lige noget for dig. Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma! – og bandet er en flok særdeles solide musikere. De genskaber tilsammen den gode feststemning fra dengang, og som publikum til JOHNMOGENSENLIVE.DK bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”.

Fri entre.

.

Raff’n Band – 29. & 30. juli

29. – 30. juli 2016 tager Hele Molevitten imod bandet, som lavede koreografi til Helmigs udødelige “Jeg Tager Imod”, bandet som fik sat tiden i stå og spillede et tredje set tæt på 3 timer, bandet som fik leveret friskbagte instrumenter fra brødbutikken, bandet som fik et helt specielt forhold til “Ah-Der” og “Looking Back”. Med det originale lineup drager Søren Raffnsøe, Peter Honore, Nilolai Bøgelund, René Hansen og Niels Bo Thomsen atter engang til Anholt og vælter ind på Hele Molevitten.

I året 1994 rejste Raffn’Band til Anholt for første gang med en forventning om “endnu en dag på kontoret”. 5 planlagte spilledage lå forude og endte med 2 ugers max gas, midlertidig ansættelse i “Dellen” og bageren, reparation af diverse elartikler og meget mere musik.

I den tid, Raffn’Band har været adskilt, har en lang række danske og udenlandske kunstnere haft glæde af den musikalske begejstring og vildskab, som blev fundamenteret på Anholt hen over de 5 år hvor Raffn’Band frekventerede Hele Molevitten og oplevede et værtskab, der lå på niveau med den behandling, som kun de største stjerner oplever. Den musikalske succes, det sammenspil, det bånd, som blev skabt via musikken de år på An-
holt, skyldes langt hen af vejen den utrolige imødekommenhed, som Lars Jacobsen, Michael Thyssen og Per Fink behandlede sine bands på. “Det var fantastisk at føle sig musikalsk uundværlig, behandlet som stjerner, blive fløjet rundt til diverse små lufthavne i resten af Danmark og ikke mindst gentage dette efter år”, – udtaler kapelmester og sanger Søren Raffnsøe.

At nævne danske og udenlandske navne på musikere, som har fået musikalsk support af medlemmerne fra det originale Raffn’Band, ville ikke give mening, da listen er alt for lang.

Fredag d. 29. juli 2016 ankommer Raffn’Band endeligt i samlet trop til Anholt, et projekt som har været 3 år undervejs. Står Casten Bergshoeff klar på kajen med en bakke små fadøl og Fernet, Branca ikke Menta, så er det den rette start på to dage hvor Raffn’Band burde være uforsikret, alt kan ske, tid og sted går op i et, gammel kærlighed til Danmark flotteste ø genopstår, og Danmarks bedste spillested “Hele Molevitten”, bliver trukket tilbage til dengang, hvor Raffn’Band, Lars, Michael, Per og en lang række af fantastiske bartendere, kokke, afryddere, opvaskere, købmænd, sejlere og ikke mindst bosiddende Anholtere, mødtes aften efter aften og sang i en glædesrus, som for mange involverede var en start på både karriere, forhold og gode sommerminder.

Fri entre.

Stenholm VS Djurhuus – 3. august

Stenholm VS Djurhuus – Årets kamp!

I højre hjørne den uovervindelige hammondorgelbetvinger Rasmus Stenholm fra Aarhus. Danmarksmester i tangentløb og pedaldans. Kendt for sit benarbejde og sin sikre højrehåndsknockout.

I det venstre hjørne og helt på hjemmebane, grydeprygleren Sigurd Djurhuus.

Med sin sikre stil fra mange lande regner slagene ned over alt inden for rækkevidde med brutal elegance. Er osse kendet for sit benarbejde, men især for sin overraskende venstre, der ofte forsager en del hovedrysten.

Kom og se denne opvisning af lyrisk ringdans uden hverken regler eller moral, på Molevittens store arena!

Fri entre.