Grill- / Sandwich- & Isbar

Grillen har åben hver dag i hele skoleferien

Grillbar & Carte D’Or Is-bar

Vi tilbyder de bedste hjemmelavede big-burgere, der også serveres som menuer med drikkevarer og pommes frites. Vi har desuden et stort udvalg af øvrig lækker grillmad, når du er sulten og gerne vil spise i en fart. – alt sælges til fornuftige “take away” priser.

Du bør naturligvis også prøve vores frisksmurte sandwich, hvor du selv kan bestemme hvilken slags brød, salater, dressinger etc. du ønsker. Tag evt. de lækre sandwich med drikkevarer med ned til stranden. Husk vi har også altid frisk frugt i Provianten.

Vi har udvidet sortimentet med Birthes hjemmelavede stjerneskud som hurtigt blev et stort hit, desuden smører Birthe hver dag håndmadder og luksus-smørrebrød efter bestilling.

I is-baren har vi alle de bedste luksus varianter fra Carte d’Or Is af den højeste kvalitet og fremstillet af de bedste ingredienser. Vi har desuden soft ice, milkshakes, isbomber og slush ice.

Foran grillen har vi stole og borde, hvor du kan nyde maden, stemningen og udsigten, eller du kan tage den med hjem i vores take away emballager.

 

Se Grill- & Isbar Menu – klik her