Dellen

“Dellen” er åben igen i godt vejr fra den 24. juni 2017 – hver dag fra kl. 12-18

“Dellen”

Vores køkkenpersonale står tidligt op hver morgen for at forberede vores superpopulære hjemmelavede fiskefrikadeller, som altid er fremstillet af de bedste råvarer. Vi følger Frank’s gamle Anholt opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller med friskhakket ren torskefilet, håndpillede løg og resten af opskriften er en STOR hemmelighed, det er den samme opskrift vi slavisk har brugt siden 2008. Til fiskefrikadellerne serveres groft rugbrød med smør, citron og kokkens hjemmelavede remoulade.

Dellen tilbyder også friskrøgede rejer, som er leveret fra Anholt Røgeri, hertil serveres aioli og flutes.

Dertil nydes kolde fadbamser, Tuborg Rå eller special øl fra Svaneke Bryggeri. Er du mere til et glas koldt hvidvin eller friske bobler er det også en mulighed.

Besøg den hyggelige terrasse med vel nok havnens bedste udsigt her er altid god stemning med musik som nogen gange er meget “live”. På terrassen kan man for det meste finde læ i blæsevejr bag vores vindskærme og i stærk sol har vi parasoller og markiser på terrassen.
Ved dårligt vejr hele dagen rykker vi “Dellen” ind i restauranten.

Åbent hver dag fra kl. 12 i perioden ultimo juni til midt i august.

De aftner hvor vejret er godt og der er livemusik på Molevitten åbner “Dellen” under navnet “-ellen” som NATBAR, her med hyggelig belysning og lækker betjening som tilbyder bl.a. frisklavede sandwich som natmad.